Neogen a cumparat un developer IT din Iasi


Inspire Development este firma infiintata in urma cu patru ani si are o echipa de opt oameni.

Reprezentantii celor doua companii au semnat recent un acord prin care Neogen preia compania Inspire Development, din Iasi, se arata in comunicatul de presa.

Prin achizitia companiei, Neogen isi va deschide un nou centru de dezvoltare software in Romania. In prezent, Neogen detine trei astfel de centre, prezente in trei locatii: Mures, Iasi, Chisinau, cumuland 50 de programatori dintr-un total de 110 de angajati.

"Decizia noastra de a achizitiona compania Inspire Development este in corelatie cu obiectivele de separare completa a celor sase branduri pe care le detinem in Romania. Echipei Inspire i-am incredintat produsul Colegi.ro, produs de care ei nu sunt straini, ecademic.ro facand parte din portofoliul lor”, spune Calin Fusu, CEO Neogen.

Neogen s-a infiintat in anul 2000 si, conform proprilor estimari, are peste 1,5 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550.00 in Bulgaria, Serbia si Moldova. Brandurile detinute de companie sunt Neogen.ro, Colegi.ro, Noi2.ro, Bestjobs.ro, Mall.ro, Doizece.ro, Impulse.bg, Dalavera.bg, Faces.md, Poljubac.com si Urbae.com. Colegi.ro a fost achizitionat de Neogen in 2007.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii