Neoset cauta francizati in orasele din tara


Compania cauta parteneri pentru extinderea retelei de magazine, in special, in orasele Iasi, Sibiu si Craiova.

Francizorul Neoset va oferi magazinelor ce se vor deschide in acest orase, promovare locala in primele doua luni de la deschidere, informeaza ObservatorulFrancizei.ro.

Taxa de intrare in franciza variaza, in functie de oras si de locatia aleasa pentru deschiderea magazinului, intre 6.000 de euro si 9.000 de euro. Redeventele zunt zero.

Neoset acorda francizatului un bonus anual de 2% pentru depasirea sumei stabilite in planul anual de vanzari. De asemenea, compania furnizeaza gratuit francizatului brosurile publicitare folosite pentru promovarea produselor.

In primele 12 luni de la preluarea francizei, Neoset va pune la dispozitie specialisti pentru a acorda consultanta francizatului, in legatura cu problemele legate de angajari si politica de personal. Retailerul isi asuma obligatia de a instrui personalul francizatului in vanzari, servicii clienti si metode specifice de design si montare a produselor.

"Proprietarii unei francize Neoset trebuie sa fie implicati in mod direct si constant in aceasta activitate, acest lucru ducand la un succes garantat al afacerii", spune Costel Constantin, director comercial, Neoset.

Neoset a intrat pe piata din Romania in 1991, deschizand un prim magazin. In 1999, compania a deschis in tara si prima sa unitate de productie. Astazi, Neoset detine in Romania o retea de 15 magazine dezvoltate in sistem de franciza.

Compania ofera solutii complete pentru mobilarea casei sau a biroului, incluzand consultanta asigurata de designeri profesionisti, servicii de montaj si transport asigurate de tehnicieni calificati.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii