NewCom Telecomunicatii se extinde pe segmentul triple-play


NewCom Telecomunicatii, unul dintre cei mai importanti integratori de retele locale, a lansat oficial serviciile integrate de comunicatii marca injoy.

Astfel, incepand cu acest an, NewCom va furniza servicii triple-play (Tv, internet, telefonie) si entertainment on demand la nivel national. Pana la sfarsitul anului 2008, compania preconizeaza ca numarul abonatilor injoy va ajunge la 200.000, se arata in comunicatul de presa.

Reteaua injoy este prezenta in peste 35 de orase mari si 100 de localitati din tara, avand peste 135.000 de abonati, ponderea cea mai mare fiind detinuta de serviciile de internet, se arata in comunicatul de presa.

Investitia realizata de NewCom pana in acest moment este de peste 25 milioane de euro, iar pentru 2008 reprezentantii companiei estimeaza ca cifra de afaceri va atinge 15 milioane de euro.

Conform estimarilor companiei cota de piata detinuta de injoy in acest moment este de 10% pentru serviciile de internet in pietele in care activeaza.

Reteaua metropolitana injoy este pregatita pentru transmiterea de date, voce si televiziune prin cablu si la nivel local. Pana in prezent retelele metropolitane injoy totalizeaza 5.000 km de fibra optica, iar pentru 2008 se va dezvolta infrastructura cu inca 3.000 km.

NewCom Telecomunicatii este o companie romaneasca, avand ca principal obiect de activitate oferirea de servicii de date, video si voce, atat pentru clientii rezidentiali cat si pentru clientii business.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii