News Outdoor Romania: 6,95 mil. euro cifra de afaceri in 2007


Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 22% anul trecut, fata de 2006.

“Cu aceste rezultate, News Outdoor Romania si-a consolidat pozitia pe piata de outdoor din Romania, piata care a insumat anul trecut aproximativ 60 milioane de euro”, spune Dierk Zeigert, Director General News Outdoor Romania

News Outdoor Romania apartine News Outdoor Group, parte a News Corporation. News Outdoor a intrat pe piata romaneasca in 2000, iar 2007 a reprezentat cel de-al treilea an la rand, de profitabilitate, de la intrarea sa pe piata.

“Piata este intr-o continua crestere, proces care va continua. Este vizibil ca sunt din ce in ce mai multe domenii care incep sa utilizeze outdoorul in mod regulat si consecvent. Este vorba despre investitii mari din sectorul de retail si bunuri de larg consum sau cel bancar”, spune Raluca Grigorescu, Director de Vanzari in cadrul companiei.

Reprezentantii companiei spun ca anul acesta, campaniile electorale vor avea o influenta benefica asupra sectorului outdoor, avand in vedere ca toate structurile publicitare ale companiei vor fi folosite prin contracte comerciale.

News Outdoor Romania dispune in prezent de peste 3.700 de fete publicitare pe intreg teritoriul tarii, deservind clientii in calitate de furnizor national si avand, in afara de biroul din Bucuresti, un numar de alte noua birouri regionale.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii