Nordsee va deschide primul restaurant stradal din Bucuresti


Investitia se ridica la circa 600.000 de euro si apartine companiei Darcom Sea Food, detinatoarea masterfrancizei Nordsee in Romania.

Unitatea este planificata a fi deschisa pana la sfarsitul acestui an, se arata in comunicatul de presa al CB Richard Ellis Eurisko (CBREE), compania care a asigurat serviciile de consultanta imobiliara.

"In aceasta perioada se diferentiaza comerciantii puternici, care au o retea echilibrata, o expunere corecta si produse adaptate puterii de cumparare a clientilor din aria de cuprindere. Pe segmentul retail stradal, inca din lunile mai, iunie se inregistreaza o revigorare a activitatii, in special din partea restaurantelor si cafenelelor”, spune Mihaela Mihalache, Senior Broker Retail Department CBREE.

Noul restaurant Nordsee, specializat in comercializarea de preparate din peste si fructe de mare, va ocupa o suprafata de 300 mp.

Darcom Sea Food mai detine trei restaurante Nordsee in Bucuresti, situate in centrele comerciale Baneasa Shopping City (doua unitati) si AFI Cotroceni Park.

Nordsee are o experienta de aproximativ o suta de ani si detine la nivel international circa 400 de restaurante in Germania, Austria, Elvetia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Turcia si Romania. Toate restaurantele Nordsee din Germania si Austria sunt operate de proprietar, in timp ce in celelalte tari sunt operate in sistem de franciza.
 


Nu exista comentarii