O fosta corporatista cu spirit antreprenorial va inaugura o franciza FlorideLux in Arad 

Franciza din Arad este cea de-a treia a grupului FlorideLux Romania, care a inceput anul acesta extinderea pe baza sistemului.

 

Detinatoarea francizei FlorideLux Arad este Emanuela Paizs, o mamica tanara, economista cu experienta de multinationala, care a parasit mediul corporate imediat dupa nasterea primului copil si a ales calea antreprenoriatului cu floraria Ema, care a devenit intre timp FlorideLux Arad, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Acum 2 ani, dupa ce am nascut primul copil, am luat si hotararea de a-mi cladi propria afacere. Cu timpul am realizat ca pentru o dezvoltare sanatoasa am nevoie de un partener de business cu know how solid pe piata de floristica, pe care l-am gasit in FlorideLux. Asa a luat nastere FlorideLux Arad, o afacere care va creste si se va impune prin calitate si creativitate”, spune Emanuela Paizs, detinatoarea francizei FlorideLux Arad.

Lansarea oficiala a FlorideLux Arad va avea loc in luna mai si porneste deja la drum cu un istoric de clienti format, al florariei Ema.

Am gasit in Emanuela acel spirit antreprenorial necesar FlorideLux, dorinta de a depasi standardul intr-o piata plafonata la clasicele buchete de flori. Am remarcat insa si cativa jucatori locali care incerca sa faca altceva, iar asta ne da un plus de incredere in piata aradeana”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Prima franciza FlorideLux a fost deschisa in Brasov iar urmatoarele se vor deschide in curand in Cluj, Arad si Pitesti.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii