O noua cladire de birouri in zona Iancului din Bucuresti


Imobilul se adreseaza companiilor mici, care isi doresc un spatiu intr-un centru de afaceri, dar nu au nevoie de mai mult de 200 – 300 mp, si firmelor medii, care cauta o cladire in care sa fie singurii chiriasi.

Suprafata totala constuita a cladirii este de 2.300 mp, iar suprafata totala utila de inchiriat este de 1.350 mp, informeaza Regatta, agentia imobiliara care promoveaza proiectul. Disponibil din perioada iulie - august 2008, imobilul este structurat pe 2 subsoluri + parter + 6 etaje + etajul 7 (retras). Suprafata minima de inchiriat este de 200 mp/nivel.

“Cladirea se adreseaza firmelor mici care isi doresc spatiu intr-un centru de afaceri si nu au nevoie la inceput decat de o suprafata mai mica (200-300 mp), ceea ce nu prea se gaseste pe piata in acest moment, pentru ca, in general, in centrele de faceri suprafetele minime de inchiriat sunt undeva la 600 - 700 mp/nivel. De asemenea, se adreseaza firmelor medii care isi doresc o cladire in care sa fie singurii chiriasi (din motive de identitate pronuntata a companiei), in detrimentul unui centru mare de afaceri care strange laolalta si alte nume cu rezonanta”, spune Luminita Necula, real estate broker in cadrul departamentului birouri, Regatta.

Spatiul amenajat tip open space este dotat cu aer conditionat, centrale termice pe fiecare nivel, retea de telefonie, 2 lifturi. Cladirea dispune de 28 de locuri de parcare.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii