O noua cladire de birouri in zona Turda din Capitala


Imobilul ofera spatii de clasa A si va fi disponibil peste patru luni.

Proiectul este amplasat in imediata vecinatate a strazii Turda si in apropierea Bulevardului Ion Mihalache din Bucuresti.. Valoarea de piata a cladirii este de 12 milioane de euro, iar dezvoltatorul este compania Giordan, persoana juridica de origine romana, se arata in comunicatul de presa al Regatta, agentia imobiliara care promoveaza cladirea.

Spatiul este potivit pentru companiile de marime medie care sunt in cautare de birouri pentru inchiriere pe nivele si pentru companiile mari care doresc sa preia, prin inchiriere sau vanzare, toata cladirea.

"Suprafata minima de inchiriere/vanzare este de 400 mp”, spune Luminita Necula, real estate broker, departamentul birouri, Regatta.  

Imobilul este structurat pe Subsol + Parter + 5 etaje (dintre care etajele 4 si 5 sunt retrase), cu o  suprafata totala construita de 4,100 mp si  o suprafata utila de 2,700 mp. Suprafetele utile pentru fiecare nivel variaza intre 400 m si 500 m.

Dotarile includ incalzire/racire cu ventiloconvectori, pardoseala flotanta, lift de 8 persoane, centrala termica si supraveghere video. Cladirea dispune si de 70 de locuri de parcare.

Imobilul este construit in regim eco-building, incluzand spatii verzi amenajate pe terase si ferestre mari, pe trei laturi, care permit patrunderea luminii naturale.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii