O noua editie a competitiei Startup Spotlight in cadrul conferintei How to Web 2013


Start-up-urile cu cele mai bune rezultate vor avea ocazia sa isi prezinte produsele pe scena principala a How to Web iar castigatorii vor fi rasplatiti cu premii cash in valoare totala de 20.000 de dolari.

 

Competitia Startup Spotlight va avea loc intre 19 si 22 noiembrie si aduce impreuna cele mai inovatoare 32 de start-up-uri din regiune, acceleratoare, investitori, experti in tehnologie la nivel international si programe de suport, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Participantii vor primi feedback si vor interactiona cu reprezentanti ai acceleratoarelor internationale, printre care: Jon Bradford (Managing Director TechStars London, Marea Britanie), Carlos Espinal (Partener Seedcamp, Marea Britanie), Rune Theill (Director Program Rockstart Accelerator, Olanda), Lyuben Belov (Co-Fondator LAUNCHub, Bulgaria), Dylian Dimitrov (Fondator Eleven Startup Accelerator, Bulgaria), Sitar Teli (Managing Partner Connect Ventures, Marea Britanie).

Echipele care isi doresc sa participe la Startup Spotlight pot aplica online (pana pe 20 octombrie) la startupspotlight.co, participarea fiind gratuita pentru cei 32 de finalisti care vor fi selectionaţi de un juriu format din experti internationali.

Conferinta How to Web de anul acesta va avea loc pe 20 si 21 noiembrie iar tema principala este "Sa crestem impreuna in 2013", aducand in discutie modul in care pot fi dezvoltate produse de succes la scara globala.

Subiectele acoperite vor include inovatie si scalabilitate, aplicatii pentru dispozitive mobile, software-as-a-service si jocuri speciale, big data si interfete inteligente, hardware si IoT, dar si localizare si particularitatile caracteristice pietei est-europene.

Participantii vor avea ocazia sa urmareasca studii de caz practice si sa cunoasca reprezentanti importanti ai scenei tech la nivel international.

Printre vorbitorii confirmati pana in acest moment se numara Thomas Hartwing (CTO si Co-Fondator al King.com, una dintre cele mai importante companii de gaming din lume), Christian Reber (CEO si Fondator al 6Wunderkinder, unul dintre cele mai de succes start-up-uri europene), Paul Ford  (VP si CEO SoftLayer, companie de infrastructura achizitionata de IBM cu 2 miliarde USD la inceputul anului),  Adii Pienaar  (Co-Fondator si ex-CEO Woo Themes, liderul mondial in crearea de teme si plugin-uri pentru Wordpress), Tal Siach (Co-Fondator si CMO Visual.ly, cea mai mare comunitate de infografice si vizualizare de date din lume).
 

startups.ro sprijina conferinta How to Web 2013 in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii