O noua editie a conferintei OpenAgile Romania va avea loc in luna mai


Conferinta OpenAgile isi propune sa ajute organizatiile care depind de software - de la start-up-uri pana la cele care construiesc produse software complexe, sisteme sau servicii - sa aplice gandirea Agile & Lean in intreaga companie.

Cea de-a doua editie a conferintei OpenAgile Romania va avea loc in zilele de 14 si 15 mai, in Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

Conferinta este organizata de Agile Works, comunitatea Agile din Romania, si Mosaic Works, firma specializata in imbunatatirea organizarii si calitatii proiectelor software si cresterea eficientei echipelor dezvoltatoare de software.

Gandirea Agile & Lean se aplica in urmatoarele situatii: pentru a livra continuu valoare de business; pentru adaptarea la conditiile schimbatoare ale pietei; in gestiunea riscurilor; pentru imbunatatirea predictabilitatii; la cresterea flexibilitatii; pentru reducerea variabilitatii; pentru cresterea ROI (Return On Investment) a investitiei in software.

Prima zi a conferintei va cuprinde prezentarile susţinute de Rachel Davies, David Hussman, Paul Klipp, Michel Goldenberg, Radu Ticiu (Director, Software Business Incubator Timisoara), Iulia Rusu (Quality Manager, Siemens) si Daniel Nicolescu (Chief Product Officer, GeCAD ePayment). Discutiile se vor axa pe experientele in practicile Agile. In cea de-a doua zi, participantii se vor intalni cu Robin Dymond, Janet Gregory, Robert Dempsey. S-a alaturat echipei de vorbitori a OpenAgile si Vlad Stan, angel investor & online entrepreneur, care va vorbi la eveniment despre ce a invatat in Sillicon Valley - in principal legat de Lean Business & Agile.

Lucrarile conferintei se vor incheia, in ambele zile, cu Open Space. In cadrul acestuia vor fi puse in discutie problematici propuse la fata locului de participanti si invitati.

(Citeste aici mai multe despre inscrierea la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii