O solutie de parcare inteligenta, castigatoarea la nivel national a competitiei Business Wall of Fame


     

Telekom Romania a anuntat castigatorul din Romania al celei de-a doua editii a competitiei internationale "Business Wall of Fame”, initiate de grupul  Deutsche Telekom: Parking+Plus, o solutie de parcare inteligenta in orasele supra-aglomerate. Desemnata ca fiind cea mai buna solutie Internet of Things din Romania, aceasta va intra in portofoliul dedicat companiilor si va beneficia de o campanie nationala de promovare in valoare de pana la  30.000 de euro, dezvoltata de Telekom Romania, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Dezvoltat de Pitechapps S.R.L, in cadrul cluster-ului Cluj IT, incepand cu anul 2014, conceptul propune o noua abordare a serviciilor de parcare, cu accent pe oferirea de informatii referitoare la disponibilitatea locurilor de parcare, metode alternative de plata cu telefonul, dar mai ales gestiunea flexibila de lunga si scurta durata a accesului in parcarile securizate, atat pentru segmentul corporate (gestiune acces angajati, colaboratori, vizitatori, participanti evenimente), cat si pentru cel rezidential.

Competitia "Business Wall of Fame” premiaza compania-suportera a solutiei castigatoare care a avut cel mai convingator argument in favoarea acesteia. Astfel, Acibadem Romania, parte a unui grup de spitale private din Turcia, va beneficia de expunere in cadrul unei campanii de promovare in valoare de pana la 20.000 de euro.

A doua editie a competitiei "Business Wall of Fame” s-a derulat in Romania si in alte sapte tari europene (Austria, Croatia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia si Slovacia). In total, peste 200 de dezvoltatori de solutii IoT au trimis aplicatii si 160 de solutii au fost acceptate si incarcate pe platforma competitiei wallofbusiness.com.

Solutiile inscrise provin din industrii diverse, precum transporturi, servicii, comert, logistica, cladiri/ orase inteligente. Peste 42.000 de utilizatori din cele opt tari participante in competitie au votat pentru solutia favorita, ajutand astfel expertii din juriile nationale sa aleaga cele mai bune solutii IoT din fiecare tara.

Juriul va acorda in perioada urmatoare un premiu special pentru cea mai buna solutie Internet of Things la nivel international, pe care Deutsche Telekom o va include in portofoliul celor opt tari participante in concurs. De asemenea, dezvoltatorul ei va participa alaturi de Deutsche Telekom la un targ de profil, beneficiind de promovare in valoare de 10.000 euro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii