Oana Bulexa a devenit partener The Practice si detine 5% din companie


Noul asociat face parte de patru ani din echipa companiei si ocupa in prezent functia de Client Service Director.

Oana Bulexa are un rol important in supervizarea echipei, in activitatile de new business, precum si in consultanta oferita clientilor agentiei, se precizeaza in comunicatul de presa. Ea s-a alaturat echipei The Practice la doar cateva luni dupa infiintarea companiei, pe pozitia de PR Manager,

In cei 4 ani, s-a implicat la nivel de strategie, supervizare si implementare in activitatea agentiei pentru clienti din cele mai variate domenii: FMCG, retail, real estate, auto moto, IT&C sau financiar-bancar.

Ea a fost coordonatorul unora dintre cele mai premiate campanii The Practice, precum Ziua Barbatului - Bergenbier sau Pro-optimism - Gusto Pufuleti, avand in prezent un palmares de 7 premii importante la festivalurile de profil din intreaga lume.

Lucrez cu Oana de peste cinci ani - dintre care aproape patru la The Practice. Am avut timp sa o cunosc si ii apreciez maturitatea, competentele si dedicarea. Am adunat foarte multe lucruri care ma leaga de ea, atat ca om, cat si ca profesionist. Formam o echipa de succes si de aceea ma bucur foarte tare ca a devenit in mod oficial partener la The Practice”, a declarat Gabriela Lungu, Managing Partner la The Practice.

Oana Bulexa (30 de ani) are o experienta de peste 9 ani in comunicare (dintre care 4 ani in televiziune si alti 5 in relatii publice).

The Practice este o companie de consultanta in comunicare axata puternic pe creativitate şi eficienta si fiind o prezenta constanta pe podiumurile competitiilor de profil locale si internationale (in 2009 a fost desemnata Agentia Anului in Romania şi nominalizata ca European Newcomer Agency of The Year, iar in 2010 a adus pentru tara noastra primul PR Lion la cel mai important festival de comunicare din lume, Cannes Lions).

Pe plan local, agentia este parte din Leo Burnett Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii