Open Day la TechHub Bucharest


     

Profesionistii din domeniul tehnologiei, care sunt in cautarea unui spatiu de co-working, sunt invitati sa participe marti, 14 iulie, la TechHub Bucharest Open Day.

Timp de o zi, acestia vor putea vada cum arata o zi de lucru in spatiul neconventional al TechHub Bucharest, dar si sa cunoasca membri ai comunitatii si echipa TechHub Bucharest. Participarea la eveniment este gratuita in limita celor 30 de locuri disponibile, iar inscrierile se realizeaza online, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

TechHub Bucharest, spatiu de co-working adresat profesionistilor in tehnologie si locul de intalnire al comunitatii tech locale, a aniversat recent doi ani de activitate.

Aceasta ocazie a marcat si inaugurarea unui nou spatiu de evenimente si co-working situat la parterul cladirii, precum si a initiativei TechSociety by King, un program prin care organizatorii de evenimente de interes pentru comunitate pot beneficia gratuit de noul spatiu, precum si de sustinere pentru organizarea si comunicarea evenimentului.

TechHub Bucharest Open Day se adreseaza profesionistilor din tehnologie care iau in considerare oportunitatea de a se alatura comunitatii internationale TechHub.

Pe langa acces la spatiul de co-working, membrii TechHub beneficiaza de acces gratuit la evenimentele organizate de TechHub, acces preferential la evenimentele organizate de comunitatea tech din Romania, precum si posibilitatea de a lucra din orice spatiu din reteaua globala TechHub.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii