Optima Grup, afaceri in crestere cu 45% in S1 2009, fata de S1 2008


Potrivit reprezentantilor companiei, cifra de afaceri inregistrata in primul semestru al acestui a fost de aproximativ 400.000 de euro.

Cifra de afaceri estimata pentru intreg anul 2009 se ridica la 900.000  de euro, cu 50% mai mult fata de anul anterior, se arata in comunicatul de presa.

Cea mai mare pondere in cifra de afaceri o reprezinta proiectele de automatizare a vanzarilor, bazate pe solutia Optimal Sales & Merchandising, care totalizeaza 40% din volumul de activitate al companiei, urmate de proiectele de gestionare a patrimoniului, solutia Optimal Fixed Assets aducand 30% din cifra de afaceri.

Optima Group deruleaza proiecte si in domeniul gestionarii activitatii depozitelor, eficientizare a activitatii lucratorilor mobili si EDI.

Printre clientii la care s-au realizat implementari in primul semestru din 2009 se numara companii si institutii precum Interbrands Marketing & Distribution, Andip Distribution, Carrefour Romania, Radiocom, Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala, Chance Calarasi, Direct Pitesti.

Optima Group este o companie specializata in oferirea de solutii complete de mobilitate, coduri de bare si solutii pentru managementul afacerii (inclusiv solutii de Business Intelligence), avand sediul central la Bucuresti si un punct de lucru la Cluj.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii