Orbital Solution a devenit reprezentant unic al IVAR in Romania


Marius Ghenea, presedintele companiei, estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro numai din distributia produselor marca IVAR.

Acest acord reprezinta un pas important in relatia cu IVAR, companie partenera a Orbital Solution, inca din anul 2008. Astfel, prin adaugarea marcii IVAR in portofoliu, vom putea dezvolta si consolida distributia de produse de instalatii si confort termic la nivel national, avand ca suport recunoasterea brand-ului IVAR in intreaga tara", spune Marius Ghenea, presedinte Orbital Solution.

Cifra de afaceri totala a Orbital Solution este estimata la trei milioane de euro, pentru acest an, se arata in comunicatul de presa.

Infiintata in 1985 in Italia, compania IVAR produce o gama completa de articole pentru instalatii sanitare si de incalzire, avand puncte de distributie in aproximativ 80 de tari.

Orbital Solution, fondata in 2007 ca o investitie de tip business-angel a omului de afaceri Marius Ghenea, distribuie pe piata din Romania produse de instalatii, confort termic si retele de apa.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii