OTP Bank Romania anunta trei noi pachete de produse si servicii pentru IMM-uri


Acestea sunt destinate firmelor cu o cifra de afaceri de pana la 25 de milioane de euro, fiind concepute diferit, in functie de necesitatile companiilor si volumul acestora de activitate.

Facilitatile oferite prin intermediul noilor pachete sunt comision de administrare zero pentru orice cont curent deschis, dobanzi preferentiale pentru depozitele constituite, dobanzi de depozit pentru lichiditatile in lei din conturile curente etc.

Cele trei pachete pot fi constituite pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire automata la data expirarii, se arata in comunicatul de presa

Pachetele sunt denumite Confort (destinat afacerilor de dimensiuni mici), Electronic (destinat celor care vor sa efectueze rapid tranzactiile) si Gold (destinat companiilor cu un volum mare de activitate si cu rezultate financiare insemnate).

De asemenea, la pachetele Electronic si Gold, clientii beneficiaza de o reducere de 50% fata de tariful standard, la efectuarea ordinelor de plata prin intermediul serviciului OTPdirekt, iar cei care se incadreaza in conditiile prevazute de reglementarile interne in vigoare, pot beneficia si de o reducere de pana la 10% din comisionul standard perceput in mod obisnuit de catre banca, pentru tranzactiile efectuate prin POS”, se mai mentioneaza in comunicatul de presa.

IMM-urile care opteaza pentru pachetele OTP Bank Romania primesc un card Visa Business Electron, pentru care taxa de emitere si taxa anuala de administrare sunt gratuite. Utilizatorii acestor carduri pot fi actionari, administratori sau oricare terta persoana imputernicita de societate sa il foloseasca. 

Solicitantii acestor pachete pot fi si organizatiile obstesti (fundatii, asociatii, federatii, asociatii de proprietari si de locatari, societatile comerciale apartinand organizatiilor si institutiilor politice si obstesti, bisericile, partidele politice si sindicatele).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii