Pachetul majoritar din firma care detine Spitalul Humanitas din Cluj a fost preluat de MedLife


    

MedLife a preluat 55% din compania Valdi Medica SRL activa in special pe segmentul tratamentelor chirurgicale, dar care detine in portofoliu si specialitati medicale acordate in regim ambulatoriu, care sustin activitatea chirurgicala prin consultatii multidisciplinare preoperatorii, tratamente si urmarire postoperatorie, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Am intrat pe piata din Cluj-Napoca inca din anul 2008, odata cu deschiderea unui laborator de analize si a unui centru de medicina muncii. In anul 2015, ne-am extins si am deschis prima Hyperclinica MedLife in Cluj devenind primul operator medical care pune la dispozitia clujenilor solutii de ambulator, imagistica si laborator. Ne-am dorit foarte mult sa adaugam si partea de servicii spitalicesti. Odata cu preluarea pachetului majoritar al companiei Valdi Medica SRL devenim primul operator national care detine o unitate spitaliceasca in orasul Cluj, cu atat mai mult ca putem face asta alaturi de o echipa de medici de un asemenea calibru. Intentionam ca alaturi de partenerii nostri sa dezvoltam substantial spitalul in perioada imediat urmatoare si sa devenim cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din orasul Cluj”, spune Mihai Marcu, Presedinte si CEO al MedLife.

Spitalul Humanitas a fost deschis la sfarsitul anului 2016, fiind cel mai nou spital privat din Cluj-Napoca. Unitatea este dotata cu aparatura de ultima generatie, iar blocul operator este dotat cu doua sali de operatie si un compartiment de anestezie si terapie intensiva.

Prin cooptarea partenerului MedLife in actionariatul societatii ne dorim sa trecem la o alta etapa de dezvoltare a Spitalului Humanitas prin  extinderea sectiei clinice de spitalizare continua, prin dezvoltarea ambulatorului integrat si infiintarea unei sectii de spitalizare de zi pentru pacientii supusi unor interventii terapeutice minim invazive”, spune Adrian Barbos, membru fondator Spitalul Humanitas Cluj.

Odata cu finalizarea acestei tranzactii, grupul MedLife ajunge la cea de 16-a achizitie, Anima fiind ultima anuntata.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii