Parteneriat pentru creditarea IMM-urilor


Intesa Sanpaolo Bank Romania si Fondul National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii au semnat doua conventii ce vor permite IMM-urilor accesul mai usor la un credit bancar.

Pe baza acestor conventii, clientii Intesa Sanpaolo Bank Romania pot beneficia de garantiile fondului intr-un procent de pana la 80% din valoarea creditului acordat, se arata intr-un comunicat de presa al Fondului National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Garantia expresa, irevocabila si neconditionata permite intreprinzatorilor accesul la un credit de valoare mai mare. Garantia emisa in baza plafonului de garantare reduce durata aprobarii creditului prin faptul ca este emisa in maxim 24 de ore, in baza unei notificari transmise de banca si fara a necesita prezentarea unor documente suplimentare fata de cele care constituie dosarul de credit.

Avantajele utilizarii garantiilor Fondul National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii se aplica si in cazul garantarii creditelor bancare destinate co-finantarii proiectelor selectate de autoritatile de implementare a schemelor de finantare sustinute din fonduri europene.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii