Participantii la evenimentul How To Web 2009 au fost interesati de antreprenoriat


Conferinta educationala a vut loc sambata, 21 octombrie, in Bucuresti, si a fost destinata pasionatilor de web.

Evenimentul s-a desfasurat pe durata intregii zile si a reunit 150 de participanti, atat studenti, cat si tineri profesionisti, si 30 de invitati si speakeri, se arata in comunicatul de presa.

In ciuda celor 10 ore de prezentari si discutii in panel, participantii au fost interesati si dornici sa puna intrebari speakerilor, majoritatea celor din sala declarand dorinta de a deveni antreprenori.

Vlad Stan, co-fondator Seedmoney, a avut o prezentare inspirationala in care a vorbit despre necesitatea de a-ti urma visul in ciuda celor care iti vor spune ca nu ai nicio sansa.

Participantii au fost interesati si de panel-ul despre cum sa incepi o afacere in domeniul online, la care au participat Vladimir Oane (uberVU), Cristian Pascu (FlairBuilde), Cristina Alexandru (startups.ro) si Mihai Sava (Brainient). Cei din sala au fost interesati sa afle care sunt variantele de finantare ale unei afaceri si care sunt greselile cele mai frecvente ale celor care isi incep o afacere, precum si care ar fi sfaturile pe care antreprenorii cu experienta le-ar da celor incepatori.

Un alt panel orientat spre business a fost cel despre succes, la care au participat Dragos Roua (Mirabilis Media), George Lemnaru (eRepublik) si Octav Druta (Trigwee).

Pe langa prezentarile si panel-urile orientate pe zona de business, au fost si prezentari tehnice care s-au adresat specialistilor: Web Techs, un panel in care au discutat reprezentati ai Adobe si Microsoft, precum si prezentari despre Semantic Web, User Experience, Cloud Computing, Data Mining, video management si multi player games.

Conferinta How To Web 2009 este la prima editie si este organizata de Wembrio, ASPI (Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C) - organizatorul Stagii pe bune si Universitatea Politehnica Bucuresti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii