Pentru prima data in Romania, un eveniment bazat pe formula "Unleash the Power Within" creat de Anthony Robbins


   


Conferinta "Puterea nemarginita" va avea loc pe 18 octombrie 2014 si este sustinuta de Asel Sydykova, speaker si trainer international, parte din  Anthony Robbins Team Europe, Business Development Executive @ Success Resources si founder al Coaching Academy of Success in Londra, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Tematica evenimentului este "Wealth, Health and Relationships", derivat din formatul "Unleash the Power Within", creat de Anthony Robbins.

Participantii vor invata cum sa obtina rezultate maxime cu minim efort. Vor descoperi mecanismele prin care sa isi dezvolte adevaratele pasiuni, motivatii, precum si instrumentele cu ajutorul carora sa isi setezi obiective mari si sa identificie resursele necesare pentru a le atinge.

Conferinta este creata de Impact Events si sustinuta de Succes Resources, cel mai mare organizator de evenimente de profil din lume, gadza pentru evenimente la care au participat Donald Trump, Bill Clinton, Richard Branson, Robert Kyiosaki, Blair Singer, Nick Vujici.

Cei care participa la conferinta organizata in Romania au posibilitatea de a cumpara sau rezerva inca de acum bilete la evenimentul Anthony Robbins din 2015, "Unleash the Power Within".


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii