Perioada de inscrieri in competitia de antreprenoriat ”Fabricat in Tara lui Andrei” s-a prelungit pana pe 6 iulie


    


OMV Petrom prelungeste perioada de inscrieri pentru ”Fabricat in Țara lui Andrei”, competitia de afaceri sociale ce ofera finantari in valoare totala de 350.000 de euro si doi ani de consultanta de business, pana luni, 6 iulie, ora 15:00, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Oricine, cu sau fara experienta anterioara de business, isi poate inscrie ideea de afacere sociala care isi propune sa aduca valoare economica si sociala uneia dintre cele 29 de comunitati din program. Antreprenorii, ONG-urile, PFA-urile, SRL-urile sau intreprinderile individuale se pot inscrie pe site-ul competitiei, taraluiandrei.ro.

In luna august, juriul ”Fabricat in Țara lui Andrei” va selecta 35 de finalisti. Acestia vor parcurge o etapa de pregatire, in care vor primi consultanta axata pe nevoile individuale ale fiecarui finalist si sprijin financiar pentru a testa fezabilitatea ideilor.

Castigatorii vor fi anuntati in luna aprilie 2016 si vor primi finantare nerambursabila de pana la 32.000 de euro fiecare. Sprijinul financiar este completat de orele de consultanta oferite antreprenorilor pe toata durata proiectului, in domenii cheie pentru viitoarele afaceri: management financiar, legislativ, marketing, distributie, etc.
Cele 29 de comunitati incluse in program sunt: Micesti (judetul Arges); Zemes, Moinesti, Slanic Moldova (judetul Bacau); Suplacu de Barcau, Marghita (judetul Bihor); Scortoasa, Tisau, Berca (judetul Buzau); Corbu (judetul Constanta); Moreni, Aninoasa, Gura Ocnitei (judetul Dambovita); Clejani, Marsa (judetul Giurgiu); Bustuchin, Turburea, Ticleni (judetul Gorj); Movileni, Poboru (judetul Olt); Poiana Campina, Podenii Noi, Scorteni (judetul Prahova); Marca (judetul Salaj); Videle, Cosmesti, Silistea, Scurtu Mare (judetul Teleorman); Madulari (judetul Valcea).

Competitia este organizata in parteneriat cu Fundatia NESsT, o organizatie internationala specializata in dezvoltarea de afaceri sociale in tarile in curs de dezvoltare. Rolul sau va fi de a asigura selectia si consultanta pentru dezvoltarea afacerilor sociale in primii ani de la infiintare.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii