Peste 1.400 de efecte au fost adaugate unui film, pentru proiectia in sala dotata cu tehnologia 4DX


    


Prabusirea unui elicopter, rafale de ploaie in timpul unui tsunami si miscari similare unui cutremur, acestea sunt unele din senzatiile pe care spectatorii le pot experimenta in sala 4DX a Cinema City Mega Mall, in timpul blockbusterului “Dezastrul din San Andreas”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

In total, nu mai putin de 1.416 efecte speciale au fost adaugate acestui film pentru o vizionare adecvata intr-o sala dotata cu tehnologia  4DX .

4DX este considerata la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica. Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta a fost imbratisata de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica revolutionara, care activeaza toate cele cinci simturi. Noua sala 4DX beneficiaza de scaune high-tech mobile si efecte speciale ce includ vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, apa, ploaie si mirosuri, disponibile atat pentru filmele 2D cat si pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, dand nastere unei experiente cinematografe memorabile.

Prin lansarea multiplexului din Mega Mall, ce include prima sala 4DX din Romania, Cinema City isi subliniaza pozitia de lider de piata ca numar de cinematografe, numar de bilete vandute si inovatii in tehnologie.

Blockbusterele ce urmeaza a fi difuzate in sala 4DX sunt: Poltergeist si Jurassic World.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 13 orase din tara.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii