Peste 2.600 de studenti au aplicat in programul eMAG Talent Internship


     


eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, a primit 2.652 de inscrieri pentru cele 44 de pozitii de intern deschise in programul ”eMAG Talent Internship”, pentru studentii si absolventii din Bucuresti, Craiova si Iasi.

Pentru cele 36 de pozitii deschise in Bucuresti a fost o concurenta de 55 de studenti pentru un loc. Cei mai multi aplicanti (818) au optat pentru echipa HR Wizards (HR), 583 au aplicat pentru Coding Arena (IT), 326 - pentru Money Talkers (Finance) si 264 pentru Platforms Rulers (Platforms).

Pentru cele 4 pozitii deschise in Craiova au aplicat 252 de studenti. Cea mai intensa competitie a avut loc la Iasi: pentru unul dintre cele 4 locuri deschise in cadrul centrului de dezvoltare software s-au inscris peste 100 de aplicanti.

Cei mai multi candidati sunt studenti in anul al II-lea (837 de aplicanti) si in anul I (623 de aplicanti), iar in topul institutiilor de invatamant se afla Universitatea Politehnica din Bucuresti, Academia de Studii Economice (ASE), Facultatea de Matematica si Informatica Bucuresti si Universitatea Alexandru Ioan Cuza (Iasi).

Programele de Internship Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) si HR Wizards (HR) se vor derula in perioada iulie – august, vor fi platite, iar la finalul acestora cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul eMAG.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii