Peter Barta discuta cu antreprenorii la a cincea editie a Venture Mentoring


In cadrul evenimentului care va avea loc pe 27 septembrie, Peter Barta le va raspunde antreprenorilor la problemele de business pe care le intampina.

 

Peter Barta, Directorul Executiv al Fundatiei Post-Privatizare si membru in Boardul Venture Connect, va discuta cu antreprenorii despre subiecte precum: structurarea afacerii, strategie si actionariat, modelul de finantare si procesul de vanzari, dar si strategia unui pitch prin punctarea elementelor cheie in vederea atragerii unei infuzii de capital, se mentioneaza in comunicatul de presa.

"Prin intermediul programelor educationale oferite de Fundatia Post-Privatizare si Venture Connect dorim sa incurajam tinerele start-up-uri in a dezvolta afaceri scalabile si profitabile“, spune Peter Barta.

Din 2007, Peter Barta conduce Fundatia Post-Privatizare si este membru in cadrul Boardului Venture Connect, prin activitatile sale promovand educatia antreprenoriala si sustinand initiativele antreprenoriale din mediul de afaceri romanesc.

Cu peste 14 ani experienta in management, atat in sectorul profit, cat si in cel non-profit, Peter a fost implicat in numeroase proiecte nationale si internationale, a colaborat cu companii sau institutii precum Council of Europe, Development Alternative Inc., Smurd Romania sau Academy for Educational Development.

Conform organizatorilor, in cadrul celorlalte patru editii Venture Mentoring au fost prezente peste 60 de companii, intalnirile fiind moderate de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Ana Maria Andronic (Senior Associate al casei de avocatura Biris Goran), Marius Ghenea (Presedinte FIT Distribution si business angel) si Dragos Roua (antreprenor online).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii