Physiomins se extinde in franciza in Romania


Compania Physiomins activeaza pe segmentul saloanelor de infrumusetare si vrea sa se extinda in Bucuresti si in marile orase din tara.

"Obiectivul nostru este sa deschidem 15 saloane in Romania, avand in principal ca tinta Capitala si marile orase", spune Fabienne Johner, detinatoarea francizei Physiomins Romania.

Conform observatorulfrancizei.ro, compania care se ocupa de promovarea conceptului, taxa de intrare in franciza pentru un salon Physiomins este de 15.000 de euro si include studierea zonei de influenta, asistenta la cautarea localului, precum si amenajarea acestuia. Utilizatorul francizei dispune si de exclusivitatea marcii Physiomins pe zona sa de influenta. Cifra de afaceri medie dupa doi ani de activitate a francizei se estimeaza la aproximativ 200.000 de euro.

Conceptul Physiomins se bazeaza pe tratamente, produse, alimentatie, urmarire si stablizare. Compania a lansat propria marca de produse cosmetice in trei categorii: lotiuni pentru ingrijirea fetei, corpului si nutritionala.  In centru se poate beneficia si de antranamente Power-Plate cu antrenor personal.

Compania Physiomins a intrat pe piata din Romania la inceputul anului 2007, in urma unei investitii de 90.000 de euro in deschiderea unui salon in Bucuresti. Sistemul de franciza a fost implementat intr-o maniera progresiva in Franta (60 de saloane), Spania, Portugalia, Belgia, Luxembourg, Suedia, Ungaria, Republica Ceha, Senegal, Maroc, Singapore, China, republica Dominicana, insulele Caraibe si in Moldova, dar isi va continua expansiunea in intreaga lume.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii