Piata de notebook-uri si PC-uri va ajunge la 500 mil. RON in S2


Estimarea apartine reprezentantilor Flamingo International care spun ca vanzarile de notebook-uri din Romania vor inregistra 300 mil. RON iar cele de PC-uri 200 mil. RON.

Pentru al doilea semestru din acest an, reprezentantii Flamingo estimeaza ca vor avea o cota de piata de peste 10% pe segmentul de notebook-uri si PC-uri din Romania, se arata in comunicatul de presa. In ultimele doua luni, Flamingo International a atins o cota de piata de 9,5% pe segmentul de notebook-uri, si o cota de 9% pe cel de PC-uri.

Evolutia vanzarilor de notebook-uri de pana acum, dar si tendinta generala a clientilor de a inlocui desktop-urile cu notebook-urile, ne face increzatori sa estimam ca in a doua jumatate a anului segmentul de notebook-uri va mentine un ritm al vanzarilor mai mare fata de cel al PC-urilor. Astfel, luand in considerare faptul ca ne apropiem de sezonul de varf, ne asteptam ca in aceasta periada vanzarilor de notebook-uri sa atinga un avans valoric de aproximativ 60% comparativ cu sistemele desktop”, spune Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Potrivit reprezentantilor companiei, cele mai solicitate marci pe acest segment de produse vor fi in continuare HP, Fujitsu Siemens Acer si Toshiba.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii