Pinum a investit 27.000 de euro intr-un showroom in orasul Iasi


    


Pinum, parte importanta a grupului Nusco si unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi, ferestre si parchet, si-a extins reteaua de distributie prin inaugurarea primului showroom de profil din zona Moldovei, in Iasi.

Noul spatiu, realizat cu o investitie de aproximativ 27.000 euro, ofera clientilor o gama variata de usi de interior si usi de intrare, precum si modele de parchet de la branduri italiene, cu care Pinum a dezvoltat parteneriate in ultimii ani, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Reprezentantii companiei spun ca in contextul favorabil al pietei din zona Moldovei se simtea nevoia unui astfel de spatiu de prezentare. Sfarsitul anului trecut a adus o explozie de proiecte imobiliare de amploare, iar initiative promovate de diversi investitori au contribuit la cresterea achizitiilor de usi de interior sau exterior, precum si de materiale pentru amenajari interioare.

In prezent, Pinum mai are showroom-uri in Bucuresti, Constanta, Cluj si o retea de distribuitori la nivelul intregii tari. in perioada urmatoare, Pinum va deschide inca un showroom propriu in Timisoara.

Anul acesta, compania aniverseaza 25 de ani de traditie pe piata locala, prilej prin care a inaugurat la Bucuresti cel mai mare showroom de usi, ferestre si parchet din Europa de Est, precum si o noua linie de productie PVC. Afacerile Pinum ating in prezent 8 milioane de euro, iar compania mizeaza pe o crestere de 15% in 2017.

Povestea Pinum a inceput in 1981, prin colaborarea companiei Nusco Porte cu fabrica de mobila din Pipera. Ulterior, in 1992, s-a infiintat Pinum Productie, companie care s-a ocupat cu productia de usi pentru pietele din Italia si Romania, iar din 2002, Pinum Productie a preluat integral unitatea de productie Pipera.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii