Pinum s-a extins pe piata din SUA unde a oferit produse in valoare de 1,6 milioane de dolari


    


Pinum, parte a grupului italian Nusco si unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi, ferestre si parchet, a depasit granita Europei, furnizand, pentru prima data, solutii personalizate pentru trei proiecte rezidentiale de lux din SUA, in valoare totala de 1,6 milioane de dolari, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Pentru proiectele situate in regiunea Brooklyn din New York, Pinum a oferit usi, ferestre si parchet.

Pentru unul dintre proiectele din Brooklyn, al carui termen de finalizare este sfarsitul acestui an, Pinum a produs in fabrica din Romania un model special de usi de interior din gama premium.

De asemenea, Pinum a furnizat parchet triplu stratificat, cu structura transversala din lemn de conifere si strat superior din lemn european sau exotic, finisat cu lacuire mata.

Povestea Pinum a inceput in 1981, prin colaborarea companiei Nusco Porte cu fabrica de mobila din Pipera, Bucuresti. In 1992, s-a infiintat Pinum Productie, companie care s-a ocupat cu productia de usi pentru pietele din Italia si Romania, iar din 2002, Pinum Productie a preluat integral unitatea de productie Pipera.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii