Pizza Hut Delivery, crestere de 12% in perioada mai - iulie 2009


Perioada de referinta este reprezentata de lunile februarie, martie si aprilie 2009, luna ianuarie nefiind relevanta pentru aceasta afacere, potrivit reprezentantilor companiei.

In perioada februarie - aprilie incasarile Pizza Hut Delivery (PHD) s-au situat la aproximativ 1.200.000 de lei, au detaliat pentru startups.ro reprezentantii companiei.

Conceptul propus de PHD este acela de “pizza livrata fierbinte” - toate produsele sunt preparate imediat ce sunt comandate, fiind transportate in genti speciale, incalzite, ce pastreaza produsul fierbinte.

Livrarile se fac in zone limitate, stabilite dupa realizarea mappingului, sistem implementat pentru a onora comenzile in cel mai scurt timp, au mai spus pentru startups.ro reprezentantii PHD. (Citeste aici mai multe despre afacerile din domeniul livrarii de mancare la domiciliu si birou.)

In Bucuresti, prima unitate PHD a fost deschisa in decembrie 2007, in zona Vitan, urmata la 10 luni de PHD Obor, se arata in comunicatul de presa. Dezvoltarea a continuat cu PHD Mihalache, unitate deschisa in decembrie 2008 si care realizeaza, in prezent, cele mai mari incasari din retea.
 


Nu exista comentarii