Pizza Hut Delivery deschide o noua unitate in Ploiesti


    


Lantul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o noua unitate in Ploiesti, in urma unei investitii de peste 200.000 de euro.

Noua unitate Pizza Hut Delivery este situata in pasajul pietonal din incinta centrului comercial Winmarkt si are o suprafata totala de 170 mp.
Deschiderea noului spatiu inseamna crearea a peste 20 de locuri de munca care ofera beneficii diverse noilor angajati, printre care bonusuri de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea si program flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Brandul a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei unitati in zona Vitan din Bucuresti. In prezent, Pizza Hut Delivery detine 14 unitati in Bucuresti si cate una in Brasov, Cluj, Popesti Leordeni si Ploiesti.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii