Pizzeria Bella Italia a deschis o noua unitate in franciza


Reteaua Pizzeria Bella Italia a deschis luna aceasta cea de-a zecea unitate din Romania, in zona Militari din Bucuresti.

Noua unitate functioneaza in sistem de livrari la domiciliu, comenzile fiind preluate online sau telefonic, se arata in comunicatul de presa.

Bella Italia ofera trei concepte de afacere. Doua functioneaza sub brandul Pizzeria Bella Italia - este vorba de o pizzerie clasica, potrivita pentru spatiile stradale, cu o suprafata de peste 300 mp, terasa si parcare, si de o pizzerie cu o suprafata de 200 mp, destinata spatiilor comerciale. Al treilea concept este Bella Italia Delivery, destinat locatiilor de proximitate si dedicat livrarilor la domiciliu. Aceste unitati sunt situate in spatii stradale cu deschidere de 10 m si o suprafata de 70 mp.

In urmatoarele doua luni, Pizzeria Bella Italia va deschide alte restaurante in orasele Focsani si Mioveni.

Pana la sfarsitul acestui an, vor mai fi deschise alte trei Pizzerii Bella Italia in Sighisoara, Timisoara si Brasov, iar in anul urmator, reprezentantii francizei Bella Italia vor sa inaugureze 10 locatii Bella Italia Delivery in Bucuresti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii