Plaza Centers incepe constructia unui mall in Miercurea Ciuc


Investitia in centrul comercial se ridica la 25 de milioane de euro.

Csiki Plaza Mall este primul centru comercial din Miercurea-Ciuc si va avea o suprafata totala de 29.000 de metri patrati, dintre care 14.000 de metri patrati suprafata inchiriabila.

Mall-ul va fi inaugurat in 2009 si va avea 600 de locuri de parcare si peste 70 de magazine, dintre care un supermarket, un magazin de produse electrice si electrocasnice, branduri importante de moda si restaurante. 

“Planul proiectului include realizarea unui sens giratoriu langa mall si repararea soselei din jurul centrului comercial. Acestea vor ajuta la fluidizarea traficului din zona si vor facilita accesul pietonal catre intrarea in mall”, spune Luc Ronsmans, Country Manager, Plaza Centers Romania. 

Plaza Centers a intrat pe piata romaneasca la sfarsitul anului 2006 si, pana in acest moment, a initiat sapte proiecte imobiliare, estimand o investitiie de 2 miliarde de euro in patru ani.

Reprezentantii companiei estimau atunci ca vor investi doua miliarde de euro, pe o perioada de patru ani. Plaza Centers intentioneaza sa dezvolte o retea de aproximativ 15 mall-uri in orase din intreaga tara, in perioada urmatoare.

Cele sapte proiecte sunt situate in Bucuresti, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Slatina, Targu Mures si Timisoara. Compania intentioneaza sa dezvolte o retea de aproximativ 15 mall-uri in orase din intreaga tara. 


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii