Praktiker deschide un magazin la Pitesti


Acesta este al 22-lea magazin din reteaua pe care retailer-ul DIY o are in Romania.

Investitia in acest proiect se ridica la aproximativ 12 milioane de euro si face parte din planul de extindere al Praktiker in orasele cu peste 120.000 de locuitori din Romania, se arata in comunicatul de presa.

Magazinul din Pitesti va fi deschis publicului larg incepand de maine, 26 iunie, si este al doilea deschis anul acesta de catre companie, primul fiind inaugurat la inceputul acestei luni, in Deva. Odata cu deschiderea acestor doua unitati, valoarea investitiei companiei pe piata din Romania, cumulate de la inceputul activitatii si pana in prezent, a depasit suma de 200 de milioane de euro.

Praktiker Pitesti este amplasat in interiorul centrului comercial Jupiter City, situat aproape de intrarea pe Autostrada Bucuresti-Pitesti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 8.200 de mp.

Oficialii companiei spun ca, in urmatorii doi ani, planul de investitii va continua in acelasi ritm, pana cand vor atinge tinta anuntata pentru aceasta etapa de dezvoltare: peste 30 de magazine deschise ce vor acoperi toate orasele din tara cu mai mult de 120.000 de locuitori.

Praktiker Romania detine unitati in 19 orase din tara, suprafata totala de vanzare insumand in acest moment, 140.000 mp. In primul trimestru al acestui an, compania a raportat vanzari de 53,4 milioane de euro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii