Praktiker investeste 2,25 mil. de euro in extinderea magazinului din Craiova


Unitatea a fost extinsa cu aproximativ 2.000 mp, ajungand la o suprafata totala de vanzare de circa 8.300 mp.

Spatiul suplimentar disponibil dupa extensie se regaseste in raioanele unde sunt expuse articolele de mobilier, decoratiuni, electrice, gradina, constructii si sanitare, se arata in comunicatul de presa. Acesta permite expunerea mai multor solutii de amenajare si adaugarea unor noi forme de prezentare a produselor.

Magazinul din Craiova a fost deschis in noiembrie 2005, acesta fiind cel de-al saselea pe care compania a decis sa-l extinda. Prima unitate unde Praktiker Romania a investit in suplimentarea spatiului de vanzare, in anul 2006, a fost cea din Bucuresti - Voluntari.

Un an mai tarziu au fost extinse unitatile din Cluj-Napoca, Bucuresti-Militari, precum si primul magazin Praktiker din Timisoara. In 2008, Praktiker a marit si suprafata de vanzare a magazinului din Bucuresti-Vitan.

In prezent, compania detine magazine in majoritatea oraselor din tara cu peste 100.000 de locuitori. Suprafata totala de vanzare detinuta de cele 26 magazine din retea se ridica la circa 170.000 mp.

Valoarea investitiilor totale realizate de Praktiker in Romania este de aproximativ 250 de milioane de euro.

Potrivit propriilor estimari, Praktiker Romania este liderul pietei romanesti de do-it-yourself (DIY), avand vanzari anuale nete de aproximativ un miliard de lei si cea mai extinsa retea specializata din tara.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii