Preturi reduse pentru inscrierea pana pe 1 august la Scoala de Vara de E-Commerce GpeC


    

 

Scoala de Vara de E-Commerce GpeC, singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania, se va desfasura in perioada 24 - 29 august 2016 la Family Hotel Arnic,a in localitatea Moeciu de Sus, judetul Brasov. Toti cei interesati de comertul online (reprezentanti ai magazinelor, furnizori de servicii e-commerce sau antreprenori care doresc sa porneasca o afacere in domeniu) se pot inscrie online, pana pe 1 august pretul fiind redus, mentioneaza organizatorii.

"La Scoala de Vara GPeC locurile sunt intotdeauna limitate la 50, incluzand atat participantii, precum si trainerii. Nu pentru ca nu ar exista capacitate de cazare, ci pentru ca Scoala de Vara este un proiect de comunitate in care ne place sa interactionam la maximum cu toti cei prezenti, sa putem sta de vorba cu fiecare si sa fim ca intr-o adevarata familie. Tocmai de aceea, Scoala de Vara GPeC este diferita de orice conferinta sau serie de cursuri – pe langa know-how si colaborarile pe termen lung care se leaga aici, noi devenim adevarati prieteni, iar toti cei care au mai participat la Scoala de Vara GPeC in ultimii 5 ani pot confirma acest lucru”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

A sasea editie anuala a Scolii de Vara GPeC va lua startul in dupa-amiaza zilei de miercuri, 24 august 2016, cu o sesiune de ice-breaking care sa ii ajute pe participanti sa se cunoasca si sa faciliteze networking-ul pentru intreaga perioada, dar si colaborari pe termen lung intre colegii de curs si traineri.

Diminetile de joi, vineri, sambata si duminica sunt rezervate celor 12 workshop-uri axate pe cele mai importante si de actualitate subiecte pentru oricine activeaza in e-commerce sau isi doreste sa porneasca o afacere online. In fiecare zi, cursantii vor participa activ la cate trei workshopuri a cate 90 de minute fiecare, in care vor fi dezbatute in detaliu subiecte precum: User Experience, Optimizarea Conversiilor, Personalizarea Continutului, E-Mail Marketing, Analytics & Data, SEO, AdWords, Marketing Automation, Curierat, Social Media, Strategii de Marketing Online, Tips & Tricks pentru Cresterea Vanzarilor si Retentia Clientilor.

Trainerii care vor sustine workshopurile Scolii de Vara GPeC 2016 sunt unii dintre cei mai buni specialisti din Romania in E-Commerce si Digital Marketing, adevarati practicieni care vor oferi participantilor exemple concrete despre cum pot sa isi dezvolte afacerea si sa vanda mai mult: Andrei Georgescu (Co-Founder & Managing Partner White Image), Andrei Radu (CEO & Founder GPeC si Co-Founder TRUSTED.ro), Horia Neagu (Digital Marketing Consultant), Ionut Munteanu (Trainer & Managing Partner WebDigital), Liviu Taloi (Co-Founder ECOMpedia si Community Manager GPeC), Lucia Ciuca (Managing Director Quantum Data Science), Raluca Radu (Country Manager Answear.ro & Co-Organiser GPeC), Razvan Gavrilas (Founder cognitiveSEO), Roxana Magopet (Marketing & PR Manager FAN Courier), Valentin Radu (CEO Marketizator), Victor Kapra (Consultant Independent).

Daca diminetile Scolii de Vara GPeC sunt rezervate workshop-urilor, dupa amiezile sunt destinate exercitiilor practice si distractiei, alaturi de traineri si colegii de curs.

Pornind de la informatiile primite in cadrul cursurilor, participantii vor avea de analizat website-uri de e-commerce pentru a identifica elementele pozitive si lacunele acestora. De asemenea, vor trebui sa gandeasca de la zero o campanie de marketing online identificand corect publicul tinta („buyer persona”), gandind mesajul campaniei si alegand canalele de promovare precum si alocarea bugetelor pe fiecare canal in parte.

Pe langa exercitiile practice, participantii au ocazia sa discute deschis cu trainerii din fiecare zi, sa le adreseze intrebari suplimentare si sa primeasca consultanta avizata despre website-urile lor prin discutii individuale.

Fiecare zi de Scoala de Vara va fi presarata cu activitati de team-building, drumetii, foc de tabara in acorduri de chitara, multe povesti spumoase si multe zambete alaturi de oamenii frumosi din online-ul romanesc.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii