Primul eveniment din seria “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2011” va avea loc la Bacau


Evenimentul, organizat de BTL Design si Agora Grup, va avea loc pe 2 februarie, la Hotel Decebal, in Bacau, si isi propune sa prezinte solutiile economice pe care un IMM le poate accesa si implementa in vederea dezvoltarii si protejarii afacerii.

Evenimentul va facilita intalnirea reprezentantilor mediului public si a celui privat, in vederea realizarii unui schimb de experienta si a prezentarii de oferte, se arata in comunicatul de presa.

Antreprenorii din Bacau, alaturi de ceilalti antreprenori din Romania, se lovesc de greutatile cauzate de conjunctura economica deosebita din aceasta perioada. Este un moment al deciziilor curajoase care pot marca firmele si activitatea economica pe termen lung. Aceia care au acum curajul sa investeasca, sa caute piete noi sau sa inoveze pot deveni lideri in domeniu sau pot ocupa cote de piata importante”, spune pentru startups.ro Radu Ion, General Manager, BTL Design.

El mai spune ca pentru acesti antreprenori evenimentul de la Bacau vine cu informatii la zi in ceea ce priveste sursele de finantare bancara, non-bancara si din fonduri europene, solutii de eficientizare a activitatii si de reducere a costurilor. Potrivit reprezentantului BTL Design, toate aceste solutii pot fi folosite in directia dezvoltarii companiilor si maximizarii profitului.

(Citeste aici mai multe despre tematica si cum poti participa la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii