Primul hub Atelierul Digital din Moldova isi deschide portile: antreprenorii ieseni vor avea acces la consultanta in online


    


Zitec, furnizor din Romania de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, a inaugurat alaturi de Google primul hub din Moldova, din cadrul programului Atelierul Digital, menit sa ofere consultanta practica in online companiilor mici si mijlocii, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Incepand cu 2 octombrie, antreprenorii si micii intreprinzatori din Iasi se vor putea intalni cu experti in online, in cadrul noului hub, care isi are sediul in cladirea Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

Antreprenorii din Iasi se numara printre primii din tara care au acces la cunostinte, sfaturi practice si consultanta in digital de la experti instruiti de Zitec in hub-ul dezvoltat de Google, in parteneriat cu Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la inceputul acestei luni.

Activitati similare, menite sa reuneasca expertii in online si reprezentantii IMM-urilor au fost demarate si in Bucuresti, incepand cu 15 iulie, urmate de Brasov si Constanta, de la 2 octombrie. Aceste demersuri fac parte din programul Atelierul Digital, pe care Google il desfasoara in Romania din 2016 si in cadrul caruia Zitec este partener.

Antreprenorii locali care doresc sa participe la cursurile Atelierului Digital se pot inscrie online, consultanta practica in online fiind gratuita.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii