Prin angajament si implicare se ating obiectivele in afaceri


Spune pentru startups.ro John Thomson, Managing Director si Lead Trainer la Metropolis UK, “iar Programul Option Be - 90 Days Pragmatic Coaching pe care l-am alcatuit si il voi prezenta si in Romania, tocmai pe aceste concepte se bazeaza“.


Trainerul va veni la Bucuresti intre 22 - 23 septembrie, la invitatia Coaching - Vision,  pentru a vorbi despre schimbare si despre atingerea rezultatelor dorite in afaceri in fata unui public format din top si middle manageri de companii multinationale.

"Cursul se adreseaza acelora care au nevoie de o schimbare si vor sa faca aceasta schimbare avand la baza un plan scalabil“, mai spune trainerul.

In sala este asteptat un public format din 30 de participanti, top manageri, middle manageri, traineri, psihologi, precum si orice persoana care vrea sa obtina rezultate profesionale/personale in arii de dezvoltare clar definite.

In Romania, John Thomson a mai sustinut cursuri de hipnoza, master NLP, coaching, antrenand un numar semnificativ de  manageri,  traineri, consultanti si psihologi. Programele sale de training au fost implementate si perfectionate atat in Marea Britanie cat si in Norvegia, SUA, Italia.

Organizatorii evenimentului spun ca trainer-ul a lucrat alaturi de oameni cheie din organizatii mondiale si a descoperit tiparele unui mediu in care este vital ca oamenii sa obtina rezultate. Un mediu in care totul este masurabil, scalabil si recompensat pe masura.

"Ca sa il descriu succint, <Programul Option Be> se bazeaza pe un proces de schimbare extrem de pragmatic si flexibil, care se pliaza pe situatii reale. In plus, participantii pot lucra individual, daca sunt foarte motivati,  sau in tandem cu un antrenor sau cu un coleg'“ a mai precizat pentru startups.ro trainerul international.

Cursul va contine:
• 10 subiecte, fiecare fiind abordate in subdiviziuni;
• se bazeaza pe activitati de tipul “learn by doing”;
• cursantul va beneficia de un manual si o prezentare a tematicii;
• cursantul va trece prin fiecare proces individual.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii