ProCredit Bank reduce dobanzile la creditele pentru persoane juridice


Incepand cu 1 iunie 2009, banca a redus dobanzile cu 1 pana la 2,5 puncte procentuale pentru toate tipurile de credite acordate IMM.

In cazul creditelor acordate pentru investitii in agricultura, rata dobanzii a scazut cu 1,5 pana la 2,5 puncte procentuale, se arata in comunicatul de presa.

Clientii care pot beneficia de reducerile de dobanda sunt reprezentati de afaceri foarte mici, liber profesionisti, IMM-uri si producatori agricoli.

Gama de produse oferita de ProCredit Bank persoanelor juridice cuprinde: credite pentru capital de lucru (linii de credite si descoperit de cont), credite de investitii (ProInvest) si credite cu destinatie mixta (ProExpres si Pro IMM). Aceste credite pot fi contractate cu dobanda fixa sau variabila, in functie de perioada de maturitate a produsului, atat in euro, cat si in lei.

Pentru sectorul agricol, ProCredit Bank a creat produse in concordanta cu specificul activitatii, punand la dispozitia clientilor variante multiple de rambursare a creditelor, adaptate nevoilor acestui tip de afacere, se mai arata in comunicatul de presa.

In prezent, banca deruleaza un portofoliu de credite de 203 milioane de euro pentru un numar de 35.000 de clienti.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii