Producatorul de mezeluri Principal: 40 mil. euro cifra de afaceri in 2008


Principal Company, detinatorul marcilor de mezeluri Principal, Salonta si Matache Macelaru’, estimeaza o dublare a cifrei de afaceri pentru anul acesta, ajungand la 40 de milioane de euro. 

“Pentru produsele Matache Macelaru' dorim sa realizam anul acesta vanzari de aproximativ 5.000 de tone, reprezentand 30% - 35% din cifra de afaceri a companiei pe 2008. Pentru indeplinirea acestor obiective, ne sprijinim si pe campania de promovare pe care tocmai am lansat-o”, spune Radu Dumitrescu, brand manager, Principal Company.

Gama Matache Macelaru' este produsa in fabrica de mezeluri Principal, situata in Filipestii de Padure, judetul Prahova. Aceasta dispune de o hala specializata pentru producerea de preparate/semipreparate din carne, spatii frigorifice, o statie de tratare a apelor reziduale cu impact pozitiv asupra mediului si doua laboratoare pentru analizele microbiologice.

Principal Company SA este producatorul brandurilor Principal, Salonta si Matache Macelaru' si detine doua fabrici de mezeluri, in Filipestii de Padure, pentru mezelurile fiert-afumate, si in Salonta, pentru mezelurile crud-uscate. Compania a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro, estimand dublarea acesteia pentru anul in curs.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii