Proffice a luat franciza Reisswolf pe Romania, pentru a arhiva documente


Franciza a fost preluata pe o perioada de zece ani, cu posibilitatea de prelungire, Proffice putand acorda aceasta franciza si altor firme din tara noastra.

"Am decis sa facem arhivarea sesizand oportunitatea in piata prin prisma cererii crescute din ultimii ani, a studiilor Reisswolf si a numarului tot mai mare de companii mari care au decis sa isi schimbe furnizorul de astfel de servicii, organizand licitatii sau cereri de oferte. Reisswolf a inceput sa studieze mai multe piete locale inca de anul trecut, pentru a-si extinde serviciile de distrugere securizata de documente si de arhivare. Potentialul pietei din Romania in ceea ce priveste arhivarea a fost estimat la 70 milioane euro, cu un nivel de interes aflat in crestere in randul companiilor in ultimii 2 ani", precizeaza Ana Toltis, Business Developer Reisswolf Romania, intr-un comunicat de presa.

Ana Toltis mai spune ca datele privind valoarea taxelor achitate pentru preluarea francizei sunt confidentiale.

Pentru noua linie de business, Proffice a investit 150.000 de euro in echiparea si securizarea unui depozitului special, care este amplasat in Bucuresti. Acest depozit are o capacitate de stocare de 16.000 de metri liniari.

"Odata cu evolutia business-ului de arhivare ne vom extinde desigur si spatiul de depozitare - atat in Bucuresti cat si in tara", adauga Ana Toltis.

Conform studiilor realizate de Reisswolf, externalizarea serviciului de arhivare a documentelor poate scadea cu mai mult de 50% costurile companiilor, comparativ cu gestionarea interna a acestui proces.

Companiile cu cel mare volum de documente care, conform legislatiei, trebuie stocate si arhivate sunt institutiile financiar-bancare, cele de consultanta, cele din farma, petrol, telecom, notariatele, cabinetele de avocatura, institutiile publice, organizatiile care prelucreaza date personale etc.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii