Proffice lanseaza o noua linie de bussiness - distributia de tuburi cu LED-uri, o alternativa ecologica pentru iluminat


Potrivit reprezentantilor companiei, produsele sunt distribuite de Oro Silver, membra a Grupului RTC, si reprezinta o inovatie pentru Romania, fiind prima companie locala care produce si distribuie produse de acest fel.

Credem in investitii in produse inovatoare, cu potential mare de acceptare pe piata, care corespund unor nevoi de consum energetic rational, bazat atat pe dorinta de economisire, cat si pe orientarea spre ecologie. Intrarea noastra pe acest nou domeniu a avut la baza mai multe premise. In primul rand este vorba despre orientarea companiilor catre economisire, atunci cand vine vorba despre cheltuielile cu energia, iar pe de alta parte de legislatia europeana in vigoare, care are prevederi specifice in acest domeniu”, spune Relu Cirjan, CEO Proffice - linia de business din cadrul Grupului RTC ce reuneste activitatile de distributie a produselor de birotica-papetarie.

Conform directivelor Uniunii Europene, de la 1 septembrie 2009, tarile membre vor starta incetarea progresiva a productiei si comercializarii lampilor cu incandescenta (becurile clasice) pe teritoriul Uniunii, se arata in comunicatul de presa. Potrivit reprezentantilor Proffice, in acest context, consumatorii se vor orienta catre produse cu o durata de viata mai lunga si vor fi atenti la eficientizarea consumului de energie.

In momentul de fata, alternativa companiilor la produse de iluminat ecologice este foarte slaba, comparativ cu nivelul de raspandire al becurilor economice (alternativa pentru consumatorul casnic). Distributia de tuburi cu LED-uri este o nisa de piata pentru care estimam un potential de dezvoltare foarte mare pe termen mediu si se incadreaza perfect business-ului nostru general, prin care asiguram toate produsele necesare unui birou”, precizează Relu Cirjan, CEO Proffice.

Tuburile cu LED-uri (neoane ecologice) sunt destinate companiilor (pentru iluminat in spatii comune), precum si iluminatului stradal sau iluminatul panourilor publicitare.

Potrivit reprezentantilor Proffice, folosind tuburile cu LED-uri, costurile legate de consumul de energie pot fi reduse cu pana la 65%.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii