Program de instruire gratuita in antreprenoriat


Proiectul Business Start-up a fost initiat de Extreme Training si se adreseaza persoanelor care doresc sa lanseze o afacere in zona Bucuresti - Ilfov.

Business Start-up este cofinantat de Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, se arata in comunicatul de presa. Perioada de implementare a proiectului este mai 2009 - august 2010.

Business Start-up isi propune cresterea potentialului antreprenorial la nivelul regiunii Bucuresti - Ilfov prin dezvoltarea culturii antreprenoriale si prin imbunatatirea competitivitatii si adaptabilitatii potentialilor antreprenori”, spune Marian Rujoiu, Manager Extreme Training.

Obiectivele proiectului sunt urmatoarele: Imbunatatirea culturii antreprenoriale; Prezentarea si constientizarea oportunitatilor existente la nivelul regiunii Bucuresti - Ilfov; Dezvoltarea de abilitati practice si cunostinte teoretice necesare pentru antreprenoriat; Acordarea de consultanta pentru initierea afacerilor; Stimularea conceperii unor planuri de afaceri fezabile.

Participarea la prezentarile si cursurile organizate in cadrul proiectului este gratuita. Termenul limita de inscriere in program este 30 iulie 2009. Mai multe detalii despre program pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii