Program de instruire si mentorat pentru intreprinzatorii din Regiunea Bucuresti-Ilfov


Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana si este destinat celor care doresc sa isi lanseze propria afacere sau sa cunoasca mai mult despre conducerea si dezvoltarea unei activitati independente.

Proiectul “Top Class - Instruire si mentorat pentru intreprinzatorii din Regiunea Bucuresti-Ilfov”, va fi lansat de Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare (CEED Romania) si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania), se arata in comunicatul de presa.

Conferinta de deschidere va avea loc miercuri, 18 noiembrie 2009, la Sala Al.I.Cuza din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti.

In cadrul conferintei de lansare, organizatorii vor prezenta obiectivele, rezultatele asteptate ale proiectului, structura cursurilor si activitatilor incluse in proiect.

La eveniment, precum si la activitatile Top Class, sunt asteptate persoane din regiunea Bucuresti-Ilfov, intreprinzatori actuali si potentiali care doresc sa cunoasca mai mult despre oportunitatile si metodele eficiente de creare si conducere a propriilor afaceri, precum si manageri si angajati care urmaresc o mai buna intelegere a practicilor europene in conducerea afacerilor.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii