Program de leadership pentru studenti, la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti


Cea de-a noua editie a Leaders Education, program de leadership pentru studenti derulat de Fundatia Leaders, va avea loc in perioada 8 noiembrie – 6 decembrie, la Facultatea de Hidrotehnica din cadrul UTC Bucuresti.

 

Leaders Education mizeaza pe educatia prin leadershipul de calitate oferita prin sustinerea si colaborarea dintre cei care sunt liderii societatii actuale si cei care maine le vor lua locul”, se  mentioneaza in comunicatul de presa.

Studentii cu varste curpinse intre 18 ani si 25 de ani, care isi doresc sa iasa din barierele impuse de sistemul de invatamant si sa ia contact cu lideri din diverse domenii, pot aplica la program aici.

Programul are o structura ce imbina cursuri de leadership si sesiuni inspirationale cu lideri romani, aducand astfel in fata studentilor traineri si oameni din mediul de afaceri care au reusit in domeniul in care activeaza.

Printre cei care vor vorbi in fata studentilor se numara: Raed Arafat - fondator SMURD; Florin Furdui - Country Manager Portland Trust; Ilona Lixandru - Director Organizare si Resurse Umane Lafarge Romania; Iulian Chiculita - PR and Social Media specialist F64; Gabriela Nahoi - Director Operatiuni Betoane Lafarge Romania.

Fata de editiile trecute, organizatorii programului spun ca au imbunatatit curricula si au adaugat jocuri interactive pentru tematica fiecarei sesiuni: Bazele leadershipului, Valori, Comunicare, Echipa si Time Management.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii