Program gratuit de management pentru IMM-uri


Programul de formare profesionala “Management de impact” este lansat de Ascendis Consulting, pentru dezvoltarea competentelor manageriale ale persoanelor cu rol de decizie.

Peste 160 de grupe de manageri si angajati din IMM-uri vor beneficia gratuit de acest program in perioada iulie 2009 - septembrie 2010, au anuntat astazi reprezentantii companiei, in cadrul unei conferinte de presa.

Grupele de beneficiari vor fi selectate de catre echipa de proiect, in functie de incadrarea grupului tinta al proiectului si de declaratia de intentie privind inscrierea in proiect si indeplinirea conditiilor obligatorii.

Proiectul, implementat de catre Ascendis Consulting in parteneriat u Alianta Confederatiilor Patronale, vizeaza cu precadere cinci zone: procesul de dezvoltare a unui IMM, managementul relatiilor cu clientii, managementul culturii organizationale in IMM-uri, managementul resurselor umane si managamentul obiectivelor si al performantei. Fiecare dintre grupele formate va beneficia de primul modul, urmand sa isi aleaga unul din celelalte patru module, in functie de obiectivele de dezvoltare.

Programul de formare este organizat in cadrul proiectului “Antreprenoriat strategic si crestere in intreprinderile mici si mijlocii” cofinantat prin Fondul Social European - FSE si selectat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 - POS DRU. 


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii