Programul de dezvoltare personala Young Professionals Academy, la cea de-a doua editie


Evenimentul, organizat de Young Professionals Club, va avea loc in perioada 6 iunie - 16 iulie, in Bucuresti, si se adreseaza studentilor in ani terminali, absolventilor, tinerilor profesionisti, precum si antreprenorilor, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, preocupati de dezvoltarea personala.

Young Professionals Academy isi propune sa ofere un suport real in dezvoltarea personala a participantilor, plecand de la nevoia continua a tinerilor de dezvoltare a abilitatilor soft ca factor esential in atingerea succesului atat in plan profesional, cat si in viata personala, se arata in comunicatul de presa.

"Young Professionals Academy vizeaza atat persoane care vor sa faca o cariera intr-o companie, cat si antreprenori. Ce au in comun? Sunt focusati catre succes. Acesta este scopul programului, iar cele doua componente de workshop-uri pe soft skills si implementarea proiectului social sunt complementare si menite sa-si puna amprenta asupra dezvoltarii personale si profesionale a participantilor", spune pentru startups.ro Dragos Barbalata, Project Manager Young Professionals Academy.

In ceea ce priveste conceperea si implementarea proiectului social, participantii vor fi impartiti in echipe/departamente (marketing, relatii publice, project management, fund raising si online) si vor beneficia de coordonarea si supravegherea unor mentori.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii