Proiect imobiliar de peste 250 de mil. euro langa Ploiesti


Dezvoltatorul portughez Plusvag va construi un ansamblu multifunctional de 101,63 hectare, la Barcanesti, langa orasul Ploiesti.

Constructia proiectului imobiliar urmeaza sa fie finalizata in anul 2012, se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Ansamblul va cuprinde spatii comerciale, birouri, zone de agrement si sport, dar si locuinte.

Zona de business a proiectului va avea o suprafata de 23,5 hectare si va cuprinde cladiri de birouri, un hotel de patru stele, locuri de parcare, restaurante, centre de conferinte, spatii verzi si si o zona de sport si agrement.

Aria comerciala va ocupa 16 hectare din suprafata totala a ansamblului si va cuprinde un mall al carui dezvoltator va fi Sonae Sierra.

Partea rezidentiala a proiectului va cuprinde blocuri P+3 si P+8, precum si case, doua gradinte, o biserica, o banca, un centru medical, un parc si un lac, dar si locuri de joaca si spatii de agrement sportiv.

Proiectul imobiliar este realizat in parteneriat cu Consiliul Judetean Prahova, care va beneficia, la finalizarea constructiilor, de 33 hectare din suprafata centrului multifunctional, cu reteaua de drumuri si utilitati.

Reprezentantii Plusvag spera ca in doua-trei luni sa obtina toate autorizatiile de constructii pentru infrastructura, urmand ca imediat sa inceapa lucrarile.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii