Promotie pentru creditele IMM din surse europene KfW


Creditele sunt oferite de Raiffeisen Bank, iar oferta este valabila pentru imprumuturile aprobate pana pe 13 iulie 2008.

Tipurile de credit aflate in promotie sunt creditele pentru investitii, creditele pentru capital circulant (inclusiv pentru finantare TVA) si creditele pentru nevoi nenominalizate, se arata in comunicatul de presa.

Clientii beneficiaza de marja promotionala de dobanda pana in luna ianuarie 2009, perioada in care dobanda creditului este ROBOR 1 luna. Dupa aceasta perioada, dobanda revine la nivelul standard pentru restul maturitatii creditului.

Creditele destinate IMM-urilor din surse KfW (Kredinstalt fur Wiederaufbau) pot fi acordate pe perioade extine, de pana la 7 ani, astfel incat ratele lunare sa fie mai mici.

Acest tip de credit este destinat finantarii in conditii avantajoase a IMM-urilor (companii cu cifra de afaceri pana la echivalentul a 5 milioane EUR), care indeplinesc urmatoarele conditii:
* sunt inregistrate in localitati cu mai putin de 50.000 de locuitori
* au cel putin un punct de lucru intr-o localitate cu mai putin de 50.000 de locuitori
* doresc sa realizeze o investitie intr-o localitate cu mai putin de 50.000 de locuitori

Creditele sunt acordate de Raiffeisen Bank din surse KfW in cadrul Programului pentru fermieri si localitati rurale din Romania, dezvoltat cu sprijinul Uniunii Europene in cadrul Facilitatii de Finantare a IMM.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii