Proprietara BlinkWash a investit 50.000 de euro intr-o cafenea


Raluca Nicoara a alocat suma pentru "Arts Concept Cafe", amplasata in zona Cotroceni din Bucuresti, estimand ca va recupera investitia in aproximativ doi ani.

"M-am hotarat sa investesc intr-o astfel de cafenea din pasiune. Nu ma imaginez facand un business de asemenea anvergura fara sa fiu implicata sufleteste suta la suta. Imediat dupa ce am deschis BlinkWash, incepusem sa imi fac alte planuri. Calcule si investitii pentru o cafenea imi faceam inca de anul trecut din martie, dar BlinkWash mi-a ocupat foarte mult timp si foarte multa energie pana l-am pus pe picioare", spune Raluca Nicoara (25 de ani).

Principalele criterii de alegere a spatiului au fost vila interbelica cu arhitectura frumoasa, in zona linistita si cat mai ferita de trafic.

O astfel de vila a fost gasita la sfarsitului lunii aprilie a acestui an, fiind amenajata in maximum doua luni. Segmentul vizat este mediu plus.

Cafeneaua dispune de 64 de locuri in interior si 110 locuri pe terasa amenajata.

In cadrul cafenelei vor fi organizate expozitii (pictura si fotografie, graffiti etc), cu vanzare, spectacole (muzica clasica, balet, café concerts etc) si alte tipuri de evenimente.

Expozitiile vor fi lunare, putand fi gazduiti mai multii artisti, simultan. In prezent, nu exista taxe pentru cei care vor sa expuna in cadrul cafenelei.

Expozantii din prezenti sunt pictorul Ciprian Porumb si fotograful Claudiu Marginean, ambii din Cluj-Napoca.

"Daca un artist vrea sa isi puna tabloul pe tavan, eu il voi lasa sa-si puna tabloul pe tavan. Pe mine nu ma deranjeaza, daca el simte ca asa isi pune in valoare creatia. In fiecare seara va fi un instrument solist, care se va auzi mai mult decat celelalte", mai spune Raluca Nicoara.

Proprietara "Arts Concept Cafe" a gasit o solutie de a mai deschide inca o astfel de cafenea in Capitala, dar inca nu are planuri pentru demararea acesteia.

Raluca Nicoara a intrat in afaceri acum doi ani, cand a adus pe piata din Romania BlinkWash - prima spalatorie auto la domiciliu.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii